krusebyg-nyt-vindue

LUK LYSET IND...

VELFAC DØRE OG VINDUER

VELFAC VINDUES MESTER

Med VELFAC vinduer giver vi dig muligheden for at få mere lys ind i din bolig.
Står du overfor at skifte vinduer i din bolig, kan vi varmt anbefale VELFAC vinduer. Vi vurderer at VELFAC vinduer er nogle af  de bedste og flotteste vinduer på markedet, som vi dagligt monterer i alle slags boliger. Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan tilbyde:  VELFAC 200 Energy, som er vedligeholdelsesfri vinduer, hvor du slipper for pleje og maling.
VELFAC giver 10 års garanti på alle vinduer, hvilket giver dig sikkerhed for, at det er kvalitet, der holder.
Vi kan klare selve udskiftning på en uge (5 arbejdsdage) – naturligvis afhængigt af, hvor mange det drejer sig om.

Vi rådgiver dig om vinduer efter dit behov.
Der er bl.a. mulighed for at få soldæmpende glas, lydglas, vendbare vinduer og ekstra sikkerhed.

Vi er VELFAC VINDUES MESTER, hvilket betyder, at vi har erfaring og dermed kan rådgive dig hen imod valg af de rigtige vinduer og døre til din bolig:

Vi tilbyder, at komme på et besøg i din bolig, hvor vi kan rådgive dig med henblik på at finde et design, der passer til din bolig. 

Du kan med en vinduesudskiftning fra VELFAC forvente en væsentlig energibesparelse., hvilket du vil kunne mærke på varmebudgettet.VELFAC – Vinduer for livet

Kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd. Med mere end 50 års erfaring er VELFAC et godt og solidt valg, når du skal vælge vinduer til din bolig. Du får en skræddersyet løsning, som passer til dig og dine behov, og der er tænkt på både energibesparelser og sikkerhed i alle produkter. Du får vinduer og døre i et holdbart dansk design, og i en høj kvalitet, som er gennemtestet og med til at give dig og din familie tryghed. 

Du får vinduer og døre i træ/alu, som kun kræver minimal vedligeholdelse og som kan være med til at øge værdien af dit hus og sikre et bedre indeklima med mere lys og luft der, hvor livet leves. Ønsker du i stedet trævinduer, som skal passe til resten af huset, er der også masser af muligheder.

KRUSEBYG har valgt at samarbejde med VELFAC, fordi vi kan sparre om alle typer af opgaver og fordi vi oplever en bred vifte af vinduestyper og døre, så der er noget, der passer til alle.

Som VELFAC VINDUES MESTER hjælper vi dig sikkert i mål

Nye vinduer kan være en stor beslutning, og du skal føle dig tryg, når du tager beslutningen om, hvad der skal passe til dit hus. Vi er med dig fra start til slut og ved, hvad vi taler om. Ved at vælge en certificeret VELFAC VinduesMester får du sikkerheden for, at vi er klædt bedst muligt på til at rådgive dig om, hvad der er bedst for dig og din bolig. 

Vi gennemgår løbende træning og uddannelse sammen med VELFAC, som vi har et tæt samarbejde med. Det gør vi for at holde os helt skarpe på alt det seneste nye inden for vinduer. Det er din garanti for, at du får den kvalitet i arbejdet, som du forventer.

Som professionelt tømrerfirma er vi naturligvis medlem af en garantiordning og står altid klar med rådgivning og en snak om dit projekt. Vi følger dig sikkert i mål og sørger for, at du får lige præcis det, du har brug for:

• Vi er med dig i den indledende snak om, hvad du har brug for til dit hus
• Når du er klar, kommer vi og måler op til de nye vinduer
• Vi hjælper dig naturligvis med at holde styr på alle mulighederne
• Vi leverer et uforpligtende prisoverslag på vinduer, montage m.m. 
• Du får professionel montering af dine nye vinduer – og vi rydder selvfølgelig op efter os
• Skulle du have brug for hjælp efter vinduerne er monteret, ringer du bare.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED DINE VINDUES OPGAVER!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD >

RING PÅ: 22 70 27 60

TRÆVINDUER

Trævinduer er en populær og ofte også billig løsning. Ønsker du at bevare stilen/charmen i et ældre hus, vil trævinduer være et godt valg.

Vil du gerne have muligheden for at kunne male vinduesrammerne i en anden farve senere hen, er dette også muligt med trævinduer.

Trævinduer kræver løbende vedligehold, og det er en god ide at få et servicetjek af dine vinduer en gang om året.
Klik her for at bestille tid til servicetjek.

TRÆ/ALU VINDUER

Træ/alu vinduer har et mere moderne udtryk og er det populære valg i nybyggeri.

Et stort plus ved træ/alu vinduer er, at du får stort set vedligeholdelsesfrie vinduer, da aluen er modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Den indvendige træramme kan dog få brug for vedligehold.

VELFAC-logo

DØRE

Vi kan også hjælpe dig med udskiftning af hoveddøren, indvendige døre eller foldedøre.

Måske terrassen skal integreres med stuen ved hjælp af en flot skydedørsløsning, så naturen kommer helt ind i huset?

JUSTERING AF DINE DØRE OG VINDUER

Trænger dine vinduer og døre til et eftersyn, så klarer vi også den.

Vi har sammensat et servicetjek til både private og virksomheder, hvor justering af vinduer og døre er inkluderet i pakken.

LÆS MERE OM VORES SERVICEPAKKER HER >