KRUSEBYG-Topslider-17

LUK LYSET IND...

VELFAC DØRE OG VINDUER

LUK LYSET IND – DØRE OG VINDUER FRA VELFAC

Med VELFAC vinduer giver vi dig muligheden for at få mere lys ind i din bolig
Står du overfor at skifte vinduer i din bolig, kan vi varmt anbefale VELFAC  vinduer. Vi vurderer at VELFAC  vinduer er nogle af  de bedste og flotteste vinduer på markedet, som vi dagligt monterer i alle slags boliger. Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan tilbyde:  VELFAC  200 Energy, som er vedligeholdelsesfri vinduer, hvor du slipper for pleje og maling. VELFAC  giver 10 års garanti på alle vinduer, hvilket giver dig sikkerhed for, at det er kvalitet, der holder. Vi kan klare selve udskiftning på en uge (5 arbejdsdage) – naturligvis afhængigt af, hvor mange det drejer sig om.

Vi rådgiver dig om vinduer efter dit behov. Der er bl.a. mulighed for at få soldæmpende glas, lydglas, vendbare vinduer og ekstra sikkerhed.
Vi er VELFAC  Vindues Mester, hvilket betyder, at vi har erfaring og dermed kan rådgive dig hen imod valg af de rigtige vinduer og døre til din bolig:

Vi tilbyder, at komme til et besøg i din bolig, hvor vi kan rådgive dig med henblik på at finde et design, der passer til din bolig.
Du kan med en vinduesudskiftning fra VELFAC forvente en væsentlig energibesparelse., hvilket du vil kunne mærke på varmebudgettet.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED DINE VINDUES OPGAVER!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD >

RING PÅ: 22 70 27 60

BESTIL DINE VELFAC VINDUER HOS KRUSEBYG

Hos Krusebyg er vi certificerede VELFAC  Vindues Mester, som er specialister i at håndtere alle VELFAC vinduer.
Krusebyg kan anbefale VELFAC  eftersom vi vurderer, at det er kvalitets vinduer, hvor designet holder med deres unikke design.

Hvad koster det?
Ønsker du et tilbud på nye VELFAC vinduer i din bolig, kommer vi gerne og giver vores faglige vurdering af, hvad det vil koste – det er ganske uforpligtende.

Vi dækker hele området Silkeborg, Viborg, Skive og omegn. Vi kommer ud til dig, og sørger for at du får den rette rådgivning og vejledning.

Kontakt os på telefon: 2270 2760, eller skriv til: info@akrusebyg.dk.
For mere information kan vi anbefale dig at læse mere om VELFAC  vinduer på deres egen hjemmeside. (www.velfac.dk)

INSPIRATION FRA VELFAC

70 sider med billeder og gode overvejelser til dig, der leder efter vinduer, terrassedøre og facadedøre til din bolig.

VinduesMester_sort

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle profiler.
VELFAC 200 er elegant design til både nybyg og ombygning, hvor mere glas og en smal ramme øger lysindfaldet. Vinduerne passer godt til moderne dansk byggeri.

VELFAC 200 serien består af vinduer, skydedøre og terrassedøre i træ/alu. Uanset hvilken kombination du vælger af vinduer, terrassedøre eller skydedøre, får du et ensartet udtryk på facaden af huset. Det er med til at understøtte de rene linjer i huset.

VELFAC 200 leveres med 3-lags rude, og alle produkter i serien kan kombineres uden synlig forskel på facaden. Det betyder, at du ikke kan se forskel på faste vinduespartier, vinduer, der kan åbnes eller terrassedøre eller skydedøre. VELFAC 200 fås også som topstyret vindue.

VELFAC CLASSIC

Vinduet med det autentiske udtryk til den klassiske boligstil.
VELFAC Classic vinduer og terrassedøre er udviklet specielt til klassiske huse som f.eks. patriciervillaer, bondehuse og murermestervillaer. Så uanset om du har brug for dannebrogsvinduer eller bondehusvinduer, har VELFAC noget, der passer.

Det klassiske udtryk understreges af en buet “kitfals”, der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

Du kan vælge mellem VELFAC Classic træ eller VELFAC Classic alu. Med VELFAC Classic træ får du det helt oprindelige udtryk i autentiske materialer, mens du med VELFAC Classic alu stadig får det helt autentiske udtryk men i en mere vedligeholdelsesvenlig udgave.

VELFAC RIBO

Enkelt og funktionelt vindue til nybyg og ideelt til renovering af huse særligt fra perioden 1960-1980.
VELFAC Ribo serien består af vinduer, terrasse- og skydedøre samt hoveddøre, som er kendetegnet ved en traditionel karm/ramme konstruktion. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne. Designet passer godt til nybyggeri og til vinduesudskiftninger i parcelhuse fra 1960-1980’erne.

Med VELFAC Ribo vinduer og døre kan huset bevare sit oprindelige udtryk, og det er også muligt kun at udskifte enkelte vinduer i huset, uden det skader helhedsindtrykket.

VELFAC Ribo vinduer fås både i udelukkende træ og en kombination af træ indvendigt og aluminium udvendigt. Desuden fås det også som et topstyret vindue.

VELFAC EDGE

Luk dagslyset ind med VELFAC Edge vinduer –
slank og robust serie med 30 års erfaring.

En renovering med nye vinduer stiller krav til både udtryk og performance. Med VELFAC Edge får du et 2-lags vindue, der passer godt til bygninger, som skal opnå et nyt og spændende udtryk.

Den robuste konstruktion er siden 1985 løbende blevet udviklet og forbedret, så du får en gennemtestet og holdbar løsning.

JUSTERING AF DINE DØRE OG VINDUER

Trænger dine vinduer og døre til et eftersyn, så klarer vi også den.

Vi har sammensat et servicetjek til både private og virksomheder, hvor justering af vinduer og døre er inkluderet i pakken.

LÆS MERE OM VORES SERVICEPAKKER HER >