Kontakt os

Her kan du komme i kontakt med KRUSE BYG!
Du kan gøre det på mange forskellige måder… men lige meget, hvad du vælger – så står vi klar til at hjælpe!

KRUSE BYG

Jordkærvej 4, 8600 Silkeborg
CVR.-nr. 35415394

Telefon

2270 2760

Email

info@krusebyg.dk

F.A.Q.

Folk har spurgt om

Hvad koster et nyt tag?

Det kommer helt an på, hvilken tagtype du vælger. Vi lægger både ståltag, tegltag, paptag m.m. Som udgangspunkt vil xx være den dyreste løsning og du skal regne med xxxxx
Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så får du det helt præcise billede af, hvad lige netop din tagløsning vil koste.

Hvilken type vinduer skal jeg vælge?

Trævinduer er en billigere løsning og giver dig mulighed for løbende at male rammerne i den farve, du ønsker. Vælger du træ/alu vinduer har du ikke denne mulighed, men til gengæld får du et stort plus i mindre vedligehold. Nogle hustyper passer stilmæssigt bedst sammen med træ og andre med en træ/aluløsning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så står vi også klar til at rådgive dig om, hvilken type vinduer vi mener passer bedst til lige netop dine behov.

Hvilket gulv skal jeg vælge?

Der findes mange varianter af gulv, så her er det vigtigt, at du overvejer, hvad der er vigtigst for dig. Skal det være et praktisk gulv, der er nemt at vedligeholde? Er det vigtigere at husets stil går tydeligt igen i gulvene? Vil du f.eks. have et eksklusivt gulv kunne sildebensparket være løsningen. Et råt look kunne passe godt med store, rå planker eller måske et betongulv.

Hvad skal jeg gøre ved fugt i kælderen?

Er der en indelukket lugt fra din kælder, vand i vinduerne om morgenen m.m. er det tegn på, at du har en fugtig kælder. Tørrer du tøj i kælderen og kører tørretumbleren lidt for ofte, har du allerede her nogle af synderne, som du selv kan gøre noget ved. Den generelle ventilation, der afhjælper fugtproblemer kan vi hjælpe dig med. I første omgang vil vi med en fugtmåler blive klogere på, hvor fugtig din kælder er. Herefter vil vi sammen med dig kigge på, hvilken ventilationsløsning der er den rigtige for dig.

Følg os

Share This