Interesseret i at få et uforpligtende tilbud på vinduer og døre?

Salg og udskiftning af vinduer & døre

DØRE OG VINDUER

Skal du have nye vinduer og døre, er vi den helt rette tømrer til opgaven. I samarbejde med Danmarks førende vinduesproducenter, kan vi garantere for kvalitet og god rådgivning hele vejen. Du kan vælge vinduer og døre i både standard- og specialmål i træ og træ/aluminium.

Trævinduer

Trævinduer er en populær og ofte også billig løsning. Ønsker du at bevare stilen/charmen i et ældre hus, vil trævinduer være et godt valg.
Vil du gerne have muligheden for at kunne male vinduesrammerne i en anden farve senere hen, er dette også muligt med trævinduer.
Trævinduer kræver løbende vedligehold, og det er en god ide at få et servicetjek af dine vinduer en gang om året.
Klik her for at bestille tid til servicetjek.

Træ/alu vinduer

Træ/alu vinduer har et mere moderne udtryk og er det populære valg i nybyggeri.
Et stort plus ved træ/alu vinduer er, at du får stort set vedligeholdelsesfrie vinduer, da aluen er modstandsdygtig overfor vind og vejr.
Den indvendige træramme kan dog få brug for vedligehold.

Døre

Vi kan også hjælpe dig med udskiftning af hoveddøren, indvendige døre eller foldedøre. Måske terrassen skal integreres med stuen ved hjælp af en flot skydedørsløsning, så naturen kommer helt ind i huset?

Justering af dine døre og vinduer

Trænger dine vinduer og døre til et eftersyn, så klarer vi også den. Vi har sammensat et servicetjek til både private og virksomheder, hvor justering af vinduer og døre er inkluderet i pakken.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig!
Få et uforpligtende tilbud!

Ring til os

22 70 27 60

KRUSEBYG

Jordkærvej 4, 8600 Silkeborg

Telefon

2270 2760

Email

info@krusebyg.dk

Share This